EventON 4.6 What's new?

X
359083

Ticket #359083 Public

Leider funktioniert die Bildvorschau in der Popup Ansicht nicht, wenn man auf ein Event klickt.

Die Bildvorschau in der Popup Ansicht funktioniert nicht. Cache ist gelöscht, ich habe kein jetpack installiert und kein lazy load aktiviert.

BY: Katrin Dubois - Jul 9,2024 AT 7:32AM - 35 minutes ago
    • Artem Jul 9,2024 AT 11:39AM - Posted 13 hours ago - #359093

Hello,

Please go to EventON > EventCard > try a different Feature image display style.

• Katrin Dubois Jul 10,2024 AT 12:22AM - Posted 35 minutes ago - #359119

Thanks, that works.

best regards

Katrin

You must login to reply to this ticket

HelpDesk

Welcome to EventON helpdesk.

EventON is the #1 Best selling event calendar plugin for WordPress websites in envato marketplace.

Checkout EventON