X
27790

Ticket #27790 Public

Tile View Font Size, Line Breaks, White Space, Responsiveness

  • Hi there,

    I’ve purchased the Event Lists: Ext Add On and am not happy at all .. so far.

    A Trillion Questions .. let’s start with a few  here

    1. How can I change the font size
    2. it wildly breaks lines in the midst of words .. how can I fix this?
    3. there is an ugly 1 pix white space how can I fix it? (I saw a reply to that but changing background color is not an option
    4. How can I adjust responsiveness?
    5. How can I add some space in between the event in mobile view? (1-2 pix)
    6. The event date displays not correct .. different font sizes .. line braks etc ..Is there a way to fix it

    Sorry for so many things at once but not happy with my purchase here .. so far ..

    Cheers

    BY: Apachee - Feb 13,2017 AT 8:16AM - 3 years ago
    • By: infotainerdave Feb 13,2017 AT 8:48AM - Posted 3 years ago - #27800

      Please send us wp-admin access to your site as a private message for us to further assist your situation.

    • By: Ashish Rai Feb 15,2017 AT 5:59AM - Posted 3 years ago - #28095

      Hi,

      First off, please go to myeventon->settings-> appearance section. You are provided with many options that you can apply to make the changes.

      1. Please be specific. Where do you want to change font size?
      2. Where does this happen?
      3. Are you referring to the grey divider between events?
      4. There is no quick solution for this. You will need to know css/html coding. We can help you with small tasks but cannot assist with recoding everything.
      5. go to myeventon->styles and add following code:
        @media only screen and (max-width:375px){
        .ajde_evcal_calendar .eventon_events_list .eventon_list_event {
        margin-bottom: 1px !important;
        }}
    • By: infotainerdave Feb 18,2017 AT 4:54AM - Posted 3 years ago - #28574

      your theme is really screwing with eventon

      I have managed to get the desktop view working but mobile view is still a work in progress

      I gotta be honest the css is a slog css changes don’t tkae place when you put it in the theme css or eventon>>>styles

      mobile view is still ongoing the @media doesn’t seem to have any effect but we are working on it

    • By: Apachee Feb 18,2017 AT 5:07AM - Posted 3 years ago - #28575

      Hey there,

      thx a lot for trying .. I did myself a bit earlier (2-3 hrs ago) but made no progress. Yes .. the theme and EventOn seem to not be buddies indeed. I’ll keep my hands off for now;)

       

      Cheers

      Axel

    • By: infotainerdave Feb 18,2017 AT 5:28AM - Posted 3 years ago - #28576

      it’s mid night here in Sydney so I am going to bed so have a play with it (I have an early start I am sorry) just don’t remove the css in your customize area- that took a while to find 🙂

    • By: Apachee Feb 18,2017 AT 5:45AM - Posted 3 years ago - #28577

      ok 😉 … good night from Germany ..

    • By: infotainerdave Feb 18,2017 AT 5:46AM - Posted 3 years ago - #28578

      OK I think I got it

      words don’t break in both desktop and mobile

      I have added a gap in mobile view

      is that everything? did I miss anything

      Sorry for the delay

       

      If you have a moment, we would greatly appreciate if you could kindly leave us a review at codecanyon! from your account > downloads. Cheers!

    • By: Apachee Feb 18,2017 AT 5:58AM - Posted 3 years ago - #28579

      Hey.. no reason to be sorry .. looks much better indeed .. haven’t checked on mobile yet but will do later ..and let you know..

      On desktop view there still is this darn 696px black frame around everything .. it must come from the them but haven’t found where to get rid of it yet .. in best case it should be like 4-5 events in a row on desktop .. I’ll also have another look later.

       

      p.s. mobile view here still breaks some words .. and shows two in a row instead of puting one event underneath the next ..

       

      but at least some progress here 😉 thx

       

      Cheers

       

      Axel

    • By: Apachee Feb 18,2017 AT 5:59AM - Posted 3 years ago - #28580

      .. it breaks the words because of this f****** frame around it ..

    • By: infotainerdave Feb 19,2017 AT 5:38AM - Posted 3 years ago - #28611

      eeeeeek

      I did something I got the 4 tiles working across and removed that black background but may have stuffed up the title area a bit

       

      the brown line above

      Wann & Wo?

      was that there before?

       

      My VS skills are not the best and things are not in my native language

    • By: infotainerdave Feb 19,2017 AT 5:40AM - Posted 3 years ago - #28612

      it appears you were putting things into a column of around 700 pixels wide set in the centre

      so I added a row- and added the eventon shortcode which shows the tiled events better

       

      sorry if this isn’t what you wanted

    • By: infotainerdave Feb 19,2017 AT 5:41AM - Posted 3 years ago - #28613

      if it isn’t- scroll to the bottom of the page to revisions- I believe you can reset it back to what it was

    • By: Apachee Feb 19,2017 AT 6:09AM - Posted 3 years ago - #28617

      Hey there,

      no worries about this brown line ..

      looks much better .. thx .. we’re almost there. Well .. this mysterious 696px column/frame or whatever has been the cause but I haven’t put it in there .. it comes from the theme and I’ve still not figured out where to adjust this. All settings for this row are to full width and earlöier I’ve tried with Firebug to change from 696px to 80% and it showed perfect ..

      What is weired … the row below the events still goes with this 696px container .. but the row below that (Impressionen) now has changed from 696px to the same width the events are which is not desired. How did you change the width ?

      I think it might be a good idea to also contact the guys who did the theme.. they usually respond quite fast. Probably it just takes some custom css for each individual row..

      In mobile view there is an issue with the background but I guess this is secondary and I’ll be able to fix it. In general mobile loading is veeery slow despite the fact that there is not too much on that page .. but let’s see..

      Cheers and thank you so far

      Axel

       

    • By: infotainerdave Feb 19,2017 AT 7:09AM - Posted 3 years ago - #28619

      you have a few large images- that header is 500kb

      the graffiti is just under 1mb

      I am not sure what the

      Impressionen is but that takes time to load

      every site I have seen VS on is slow- I can’t stand it to be honest- I don’t know why people use it- I use woothemes canvas for all my sites and client sites

      I would contact the theme developer because the bulk of the problems are theme related and VS related

      In mobile you would probably want to have some css that removes background images altogether and just have a white background

      I believe the 696px is from VS – see screenshot

    • By: infotainerdave Feb 19,2017 AT 7:10AM - Posted 3 years ago - #28621

      see screenshot

      it says column- it really should say row

    • By: infotainerdave Feb 19,2017 AT 7:12AM - Posted 3 years ago - #28623

      see screenshot

      select a row instead of column

      a column is designed to have multiple ones across a page and yours look like you could have a column on the left and right so try adding rows instead

    • By: infotainerdave Apr 7,2017 AT 4:47AM - Posted 3 years ago - #33609

      working on it

    • By: infotainerdave Apr 7,2017 AT 5:27AM - Posted 3 years ago - #33613

      OK so I believe I got the mobile view- 1 tile on  top of the other

      In desktop I made the title appear better

      and also (you didn’t ask for it) in mobile view I made the tile box not so high (there was a bit of empty space under the title

      is this OK?

       

    • By: Ashan Perera Apr 11,2017 AT 8:18AM - Posted 3 years ago - #33900

      I guessing we are looking at this page? http://www.wakayummy.de/

      Capture

      this page calendar look good. perhaps you need to clear your cache on site. And it seems you have all the events open as lightbox correct? and the title for lightbox is whats not visible.

      Capture

      It seems there is some custom styles with !important added which override default values. Are you able to remove this?

You must login to reply to this ticket

HelpDesk

Welcome to EventON helpdesk.

EventON is the #1 Best selling event calendar plugin for WordPress websites in envato marketplace.

Checkout EventON